Det falska , rasistiska arbetarpartiet i Turkiet

Det mesta av vänstern i Turkiet som hävdar sig och oavbrutet tuggar över att vara antiimperialistisk är rent hycklande och falsk.

De säger aldrig att Turkiet  är ockupationsmakt på Cypern. Aldrig heller att Turkiet suger ut minoriteter som kurder, assyrier-kaldéer-syrianer, armenier med flera.

Arbetarpartiet, Isci Partisi, är rent rasistiskt och fientligt mot kurder, assyrier-kaldéer-syrianer, armenier och alla som inte är av turkisk etnicitet.

De hatar också allt som är ickemuslimskt och bedriver systematiskt och dagligen en lögnaktig propaganda mot minoriteter i sina tidningar och TV-stationer.

Arbetarpartiet ockuperar dessutom sedan 20 år tillbaka en fastighet, som tillhör en grekisk-romersk stiftelse.

Balikli Rum-stiftelsen som är rättmätig ägare till fastigheten ”SIDERIS”, i Istanbul, har inte lyckats att bli av med dessa banditer trots att man har vänt sig till alla möjliga instanser. Trots en dom om saken från Europadomstolen för mänskliga rättigheter, fortsätter dessa ”antiimperialister” att ockupera fastigheten. Fastigheten som även är K-märkt har de rivit och byggt om efter eget godtycke.

Den turkiska journalisten Abdullah Gurgun, som har bott många år i Sverige och som flaggar för att vara ”antiimperialist”, arbetar som korrespondent för dessa media.

Arbetarpartiet har också bildat ”Talat Pasha-kommittén” för att bekämpa aktiveter för att få ytterligare erkännande för folkmordet 1915. Nu skall Abdullah Gurgun samarbeta med denna kommitté för att organisera arbetet mot folkmordsaktivisterna. De planerar att anordna en demonstration i Stockholm under mars 2012.

Talat Pasha är Turkiets historiske Hitler. Kan man tänka sig att hylla Talat Pasha (Hitlers turkiska motsvarighet) i Stockholm ?

Ja, för dessa ”antiimperialister” är det ett uttryck för yttrandefrihet att hylla en folkmördare. För dessa ”antiimperialister” är det lika självklart att ockupera fastigheter som tillhör ickemuslimer.

Utan att ha det minsta skam i kroppen så spelar de ändå på offermentalitet.

 

Özcan Kaldoyo

Skriv en kommentar

Kategori

Arkiv