ISLAMISTER LIVRÄDDA FÖR NYA LAGEN

Youtube kanaler fortsätter med oförminskad styrka att  smutskasta Sverige med motiveringen att sociala myndigheter kidnappar muslimska barn och att svenska staten ligger bakom koranbränningarna.
Nu börjar allt fler delta från Sverige som smutskastar skolan, arbetsplatserna, bostadsområdena, kollektivtrafiken, demokratin, yttrandefriheten, kvinnorättigheterna, barnrättigheterna med mera.
Ingenting passar, inte ens sjukvården.
En kvinna påstår att hennes son tvingas att lyssna på hur män ligger med män och kvinnor ligger med kvinnor i grundskolan.
Det har påståtts att två somalier som har vägrat delta i skolundervisningen blev kidnappade av de sociala myndigheterna.
Vidare att utbildningsministern är en ständigt kåt och sexgalen person som har bytt kön.
Vad kan man förvänta för undervisning?Hon väntar endast på att få ett svenskt medborgarskap så skall hon snarast möjligt flytta till Marocko.
En man berättar hur han sätter sig vid fönstret i bussen så att dottern inte ska kunna se halvnakna kvinnor på reklamafficher. Han påstår att hela det svenska samhället är sexgalningar.
Första juni kom en ny lag mot hedersbrott.Att förbjuda en äldre tonåring att chatta, gå på café eller simma med skolan – det kan från den 1 juni leda till ett års fängelse om motivet är heder.
Den nya lagen mot hedersförtryck är inriktad mot upprepade brott med hedersmotiv.Efter det har ännu fler deltagit i Youtube-programmet och de påstår att de nu måste fly från Sverige.
De påstår att alla män nu kommer att tvingas att bli hallikar därför att de kommer att tvingas att acceptera och hålla tyst när deras döttrar går och ligger med män.
Det som  förvånar mig mest är att många som deltar i kampanjen mot Sverige är välutbildade och kan argumentera.

Nu har jag lyssnat på hundratals program med sådana samtal och inte en enda gång har jag hört någon som säger att de som deltar talar osanning.

Alla dessa program är på arabiska.

Özcan Kaldoyo

Skriv en kommentar

Kategori

Arkiv