Debatten kring Egemen Bagis skandalen fortsätter

Varför försöker tv-kanalen Suryoyo Sat få tittarna tro att Egemen Bagis har bett om ursäkt? Vad var Gabriel Rabos, www.suryoyo-online.org, syfte med att översätta och publicera Egemen Bagis dementi men inte skandalen om Egemen Bagis? Dessa och andra frågor besvaras i Qolo Hiro. På telefon från tyskland Gabriel Rabo och i studion Dikran Ego.

Kommentarer
9 svar till “Debatten kring Egemen Bagis skandalen fortsätter”
 1. Aday skriver: 77.176.214.230

  A mele d Yahkub Rocyo bi duktho ne. Tihe.

 2. Matloub skriver: 213.89.75.22

  Tycker ni tar upp intressanta ämnen men jag har lite konstruktiv kritik till Kaldoyo. Det vore bra om du kunde låta dina gäster tala till punkt, framförallt när du ställer frågor till dem. Exempelvis så avbryter du Dikran minst tre gånger i detta inslag.

  I övrigt bra jobbat till er alla. Kushoro!

 3. Orom skriver: 62.70.14.11

  Jag håller inte med i kritiken egemen bagis har indirekt bett om ursäkt och det räcker.

 4. KS skriver: 92.244.6.42

  Haha, var hittar ni denna tomte Rabo?

  Han verkar inte riktigt förstå eller hänga med i diskussionen. Snälla Özo, spara sådana godbitar till era komediprogram. Han är ju en lögnare och skojare.

 5. Orom skriver: 62.70.14.11

  Ni är partiska och anti Syrianska speciellt dikran ego. Ni pratar enbart negativt om Syrianska Riskförbundet och Suryoyo Sat och att de ljuger angående egemen bagis ursäkt. Varför nämner ni inte att Assyria TV och Hujada (http://hujada.com/article.php?ar=2193) skriver att han bett om ursäkt. Om ni skriver och säger att Syrianska Riks och Suryoyo Sat ljuger då borde ni på samtidigt och med lika stora bokstäver göra det även med Hujada och Assyria TV. Men tyvärr så gör ni inte det eftersom ni är partiska och sympatiserar med den assyriska sidan.

  • Ture skriver: 213.114.116.64

   Orom, Du måste se skillnaden, Suryoyo Sat har gjort flera program, skriver i bahro och skickar pressmeddelande. Det tyder på systematiska lögner. Du försöker jämföra allt det här med hujådas halvpudel. Är du blind eller vill du inte se sanningen?

  • Ashuraye skriver: 80.217.248.130

   lyssna på deras tidigare program så kritiserar de även den assyriska förbundet både i detta och andra sammanhang.

  • Ashuraye igen skriver: 80.217.248.130

   Kanske de är det men håller du med deras kritik eller inte? Du har inte svarat på kritiken utan bara spottat ut dig matyrskapande

  • Mehdi skriver: 193.15.242.205

   Just detta program kritiserade det syrianska förbundet och ACSA har även kritiserat andra organisationer, assyriska som kyrkan, i andra program. Du har dock inte svarat om deras kritik är befogad eller inte. Vad tycker du? Intressant att höra om denna apoligetiska inställningen består..

Skriv en kommentar

Kategori

Arkiv