Hemligt besök hos Turkiets President Abdullah Gül?

En delegation bestående av Assyriska Riksförbundet, Syrianska Riksförbundet i Sverige och från Syrisk Ortodoxa Kyrkans representanter i Istanbul har besökt Turkiets president Abdullah Gül.

Än så länge vet ingen vad detta besök handlar om. Varken Assyriska Riksförbundet eller Syrianska Riksförbundet har skrivit något om detta plötsliga besök.

Allmänheten ser fram emot att få veta vad syftet var med besöket.

Bilderna och korta viden är hämtat från Turkiets President officiella hemsida.

 

Kommentarer
3 svar till “Hemligt besök hos Turkiets President Abdullah Gül?”
  1. Que? skriver: 80.217.248.130

    Är det inte bara en uppföljning av det tidigare mötet? Både Hujådå och Bahro nämnde när en delegat kom för att träffa båda förbunden och nu ser det ut att vara en uppföljning av det första mötet. Jag ser inget som skulle anses som hemligt och förväntar mig en rapport eller artikel i båda tidningarna. Om det var hemligt skulle de inte ens ställa upp på bild.

  2. Adde skriver: 85.224.189.31

    ”Taktiksnack” från Guls sida inför hans besök till Sverige?

  3. Taoro skriver: 178.174.149.23

    vi blir offentligt förnedrade av den turkiska staten, genom att dom tar Mor Gabrielklostret från oss, ett kloster som fanns innan Turkiet var påtänkt med motiveringen att det var en moske innan det var ett kristet kloster. Vad gör vi? Vi skickar hemliga representanter som blir uppvisade på presidentens officiella hemsida, måste ha varit James Bond som planerade det mötet. Vad ska det leda till detta möte? Kan vi någon gång dra ett streck i sanden och hålla oss fast vid någon slags princip och visa lite, bara en uns av seriositet? Vad tror dessa personer att dom ska lösa? Det enda som fattades för att det hela skulle bli komplett var Jonny Messo men han kanske var upptagen med Bashar al Assad? Ni borde skämmas Turken säger hoppa och ni frågar hur högt. Turkarna vet hur många hårstrån ni har på era bleka rumpor och ni tror att ni ska kunna lura Turkarna…

Skriv en kommentar

Kategori

Arkiv