Repris: Biskop Hazail Soumi nekades besök

Detta program publicerades den 7 februari 2012 första gången.

Biskoparna Hazail Soumi och Augin Kaplan gjorde en snabb visit till Sverige. Syftet med besöket sägs vara för att besöka biskop Abdullahad Gallo Shabo som drabbades av stroke för några veckor sedan. Enligt uppgifter har styrelsen i S:t Jakob katedralen inte tillåtit biskoparna Hazail Soumi och Augin Kaplan besöka biskop Abdullahad Gallo Shabo. Utöver det nekades dessa biskopar tillträde i S:t Jakob katedralen. Anledningen sägs vara biskoparnas dåliga rykte bland allmänheten. Biskop Hazail är känd för sitt förnekande av Seyfo. Biskop Augin är känd för att ha gjort otillåtna affärer som skapade konflikt inom församlingen i USA som senare resulterade med att mer än 300 familjer bannlystes av Syrisk-ortodoxa Kyrkan. Se dagens Qolo Hiro för mer information.

Kommentarer
12 svar till “Repris: Biskop Hazail Soumi nekades besök”
 1. Özcan Kaldoyo skriver: 213.114.116.64

  Till ”Q” jag har följt hur du förvarar biskop Hazail och anklagar oss för att vi döljer sanningen. Vi har ingenting och dölja. Vi är alltid öppna för att bjuda in personer som berörs av våra program. Biskop Hazail har varje gång avböjt vår inbjudan. Om du vill så är Acsatv:s dörrar öppna för dig också. Härmed bjuder vi in dig till ett tv-program där du kan försvara bisko Hazail. Du får kontakta mig för detaljer om tid för att förberedda studion osv. Ring eller mejla mig på följande uppgifter. Tel:0732 623 722, E-post: kaldoyo@yahoo.se. Özcan Kaldoyo

 2. Z skriver: 213.114.116.64

  Svar till Q:

  Kompis du är ute och cyklar. Om någon döljer något så är det hazail och ingen annan. Han har beslagtagit två videokassetter från konferensen där han förnekade Seyfo. Han trodde han skulle komma undan med sitt förnekande. Men tack och lov så spelade någon in allt i sin mobil och hazail togs på bar gärning. Hazail blev tagen med kalsongerna nere, bokstavligen.

  • Q skriver: 37.197.20.2

   Jag var på hans föreläsning där han upprepade flera gånger att det hade inträffat, sayfo. Eftersom du tillhör den syrianska ortodoxa kyrkan borde du sopa framför din egen port först .

   • Z skriver: 213.114.116.64

    Du är hopplös! vill du veta sanningen? Ring hazail säg att han ska lägga upp videofilmerna från konferensen på Youtube eller varsomhelst. Då kommer du se vem som ljuger. Det är bara hazail som sitter på sanningen och det är han som ljuger.

    • Q skriver: 90.141.131.40

     Du kan läsa ” En produkt av ett folkmord ” som finns på old acsatv. Sedan så var det syrianerna som hade party på sayfodagen i turkiet

 3. Q skriver: 176.71.233.207

  Det var en riktig ((BRAKARE)) du släpte. Hur kommer det sig att det är bara acsa som kritiserar biskopen! Ska du och Acsa spela någon sorts moralpräst? Varför har Ni inte bannlyst syrianerna som sa till turkiet att de inte stödjer dom som demonstrerade för Sayfo erkännande ,,,,,,,

  • Z skriver: 213.114.116.64

   Hop hop hop! Vänta nu! Din kommentar gällde varför Özcan inte intervjuade Hazail. Och du fick svar på det. Nu hoppar du till annat. Du undrar varför någon annan inte kritiserar biskop Hazail, svaret är enkel ”andra” är upptagna med att slicka r****v dessa har inga kulor helt enkelt.

   • Q skriver: 83.184.239.19

    Det där, är inget svar utan kommentaren bygger på ett rykte där man bara får höra den ena versionen. Blir det för jobbigt att kritisera syrianerna vars handlande också är oförlåtligt, varför kan man förlåta dem – eller se genom fingrarna för deras agerande! Alla som inte erkänner sayfo mot Armenier och Assyrier har antingen ett intresse eller förhalar frågan tills man sitter stadig på sin position ,,,

    • Z skriver: 213.114.116.64

     Jaha! Ok. Men vad vill du att man ska kritisera syrianerna för? Dem har valt sin egen väg och kallar sig för något som inte existerar. Det är deras sak. För min del kan de få kalla sig vad som helst.

     • Q skriver: 83.182.166.40

      Det är som att säga vem som helst, får förneka sayfo och varför kritiserar du hazail då? Jag har själv hört honom säga att det har skett ett folkmord mot assyrierna, acsa tv har det inspelat men de vill inte visa det, ni har hört klart och tydligt.

 4. Q skriver: 37.2.85.252

  Özcan ” samvetet ” eftersom ni har möjlighet att intervjuva ”seyfoförnekaren” varför har ni inte gjort det? Är det inte bättre, att träffa honom under en dag än att jaga honom i sju år?

  • Z skriver: 213.114.116.64

   Det är uppenbart att du inte följer Qolo Hiro. Om du hade gjort det skulle du vara medveten om att Özcan har bjudit Hazail till programmet kanske upp till 17 gånger. I varje program som handlade om Hazail har de sökt honom för kommentar eller delta i programmet. Men Hazail flydde hela tiden. Det verkar som om Hazail har många hundar begravda i garderoben

Skriv en kommentar

Kategori

Arkiv