Ett Intellektuellt Samtal

Vill ni läsa mer om det? klicka här

Vill du ladda ner bilden som minne i större format? klicka här

Kommentarer
4 svar till “Ett Intellektuellt Samtal”
 1. Osman skriver: 213.114.125.250

  Vad blir reaktionen på dessa ”Johnnykarikatyrer”? Det har uppstått stora demonstrationer i torget i Södertälje och demonstranterna brände en docka som föreställer Özcan Kaldoyo. Enligt uppgifter planeras stora demonstrationer mot dessa ”Johnnykarikatyrer” i städer som Teheran, Damaskus, Bagdad och Kairo. Det rapporteras även oroligheter i Saudiarabien, Indonesien, Malaysia. Alla organisationer som ingår i SUA har beslutat att hungerstrejka tills man tar bort dessa ”Johnnykarikatyrer” och ber om en offentlig ursäkt i CNN.

 2. syrianska forever skriver: 90.141.97.8

  Här behövs det mycket halstabletter en midyoyo och en nuhloyo

 3. Kerim skriver: 92.32.32.84

  ”Faktaspäckad syriansk (arameisk) kongress i Sverige” men man har inte ens koll vad representanterna håller på med så vi ska inte ens gå in på vad som diskuterades!! Vissa verkar vara generösa med att klistra titlar på varandra, det kostar ju inget så varför inte.

 4. Taoro skriver: 178.174.149.23

  Hahahahah nu får ni ta och ge er detta är för roligt. Så många förolämpningar från en klar källa, och inte en enda reaktion från de berörda. Dom är som strutsar dom kör ner huvudet i sanden och då finns inga problem och inga förolämpningar heller verkar det som. Hade jag varit så offentlig som dom är och blivit så förolämpad så hade jag kommit ner till eran tv studio och slagit sönder den, men dessa killar bryr sig inte…. För övrigt så var jag var nyss inne på bahro suryoyos hemsida och kunde läsa att någon har startat en ny radiokanal http://www.aram.fm/. Den andra låten jag lyssnade på var Habib Mousa och den tredje var Linda George tillsammans med Sargon Gabriel. Jag tycker att man ska uppmärksamma våra Assyriska sångare på denna sida och på den stämpel som deras musik spelas under men även att deras musik används antar jag utan deras medgivande. Fortsätt göra narr av Messo och co tills det blir ohållbart för dom att låtsas att det regnar, bra jobbat.

Skriv en kommentar

Kategori

Arkiv