EU-kommissionens rapport om Turkiet, jungfru Marias ”uppenbarelse” i Tensta

Den årliga utvärdering och lägesrapport har offentliggjorts. Denna är EU-kommissionens 13:e rapport om kandidatlandet Turkiet. Vad finns i den senaste rapporten? Hur är det med yttrandefriheten? Vad händer med minoritetsrättigheter? Rapporten tar även upp rättsskandalen om S:t Gabriel-klostret. Journalisten Hasan Cemals bok om folkmordet 1915. Som sista ämne tar Qolo Hiro upp jungfru Marias ”uppenbarelse” i Tensta och ställer frågan om vi inte har dragit lärdomar från Samira Hannosh skandalen för 20 år sedan.

Kommentarer
2 svar till “EU-kommissionens rapport om Turkiet, jungfru Marias ”uppenbarelse” i Tensta”
  1. david skriver: 213.101.28.6

    För 20 år sedan så fick en syriansk flicka en ”uppenbarelse”. Summan av detta var enligt rykten miljontals svarta pengar. Man brukar, ju bli nunna efter det. Men hon gifte sig och fick en frisör som plåster på såren. Allt är en bluff

  2. Taoro skriver: 178.174.149.23

    vad är det för information ni har om Toma celik som gör att ni är så negativa till honom

Skriv en kommentar

Kategori

Arkiv