Turkiets president Abdullah Gul, Syrien, Mor Gabriel

Med anledning av att Turkiets President Abdullah Gul kommer till Sverige i mars återaktualiserar vi ett program som har gjorts av hans besök. Nästa månad kommer Turkiets president Abdullah Gul till Sverige. Enligt uppgifter kommer en delegation från assyrisk/syrianska organisationer besöka honom för att ta upp Mor Gabriel-processen. Vad har assyrier/syrianer för beredskap när Syriens diktator Assad faller?

Kommentarer
3 svar till “Turkiets president Abdullah Gul, Syrien, Mor Gabriel”
 1. Tommasi skriver: 83.233.27.54

  När Gul kommer, säg till honom att det står i koranen att det är haram att t.ex stjäla mark från dess rättmätiga ägare, och att de borde skämmas. Vidare så borde turkarna be om ursäkt för det huvudbry de har påtvingat oss – tänker på alla dessa rättegångar som gång efter annan som har ajournerats (skjutits upp enbart av taktiska skäl, nämligen att trötta ut oss och för att ärendet ska svalna o bort från rampljuset så att Europa slutar stötta oss).

  Jag skulle inte bli det minsta förvånad över att den turkiska staten i sina rättegångar skulle komma fram till beslutet att färgen svart egentligen är vit, om de så ville.

  Jag vet inte, kanske borde man vara dryg, oförskämd när man kommer i kontakt med den turkiska delegationen alt. ironisk och att verkligen gång efter annan syna deras bluff – syftar på när turkarna säger en sak men gör en annan i verkligheten.

  Jaja, lycka till …

 2. Gozarto skriver: 92.244.6.42

  Özo och Rohyo, här får ni en idé.

  Arrangera en konferens eller till en givarkonferens där alla assyriska/syrianska och kaldeiska partier samt övriga som önskar deltar och vi som Nation kanske kan börja diskutera och enas kring gemensam principer i fråga om Bethnahrin.

  Vem vet, vi kanske kan enas kring något.

  Fundera på den

 3. joseph skriver: 195.84.40.8

  I sak ni rätt idag vi har inte tid,för ursäkter och lägga skulden på det ena eller det andra,i dag är handlig som krävs,vi som vanligt vaknar alltid på sista sekunderna,men tiden går förbi oss,eller tiden inre blir till rekligt gynsamt,med mera.?

Skriv en kommentar

Kategori

Arkiv