Den turkiska armén skall utbilda sudanesisk arme för att mörda fler civila

Sudans president AL-Bashir är efterlyst av den internationella brottmålsdomstolen för folkmord.

Turkiet har nu tecknat ett militärt avtal med Sudan för att utbilda den sudanesiska armen.

I utbildningen ingår militär utbildning, manövrer, försvarsindustri, logistik, underrättelseverksamhet, krigföring och elektronisk utbildning.

TURKIET ska skicka militära befäl till Sudan och Sudan skall skicka militärer till Turkiet för utbildning.

I Sudan gäller Sharialagar. Straffen verkställs med svärd; man stenar kvinnor och man tillämpar amputeringar och piskstraff.

Den turkiske presidenten Abdullah Gul hade personligen inbjudit den för folkmord efterlyste sudanesiske presidenten Omar Al-Bashir till Turkiet 2008.

Premiärminister Erdogan kallar Al Bashir än idag för broder.

Natomedlemmen Turkiet, landet som förhandlar om medlemskap i EU, skall nu alltså utbilda den sudanesiska armén så att de för större kompetens i att döda i tysthet och inte lämna spår efter sig.

EU och väst har inte insett att Turkiet har närmare till den delen av världen än till dem.

EU betalar årligen 10 miljarder kronor i bistånd till Turkiet.

Nu ska det biståndet indirekt finansiera Al Bashirs fortsatta förtryck av det sudanesiska folket.

EU och USA kommer att vara delaktiga i detta barbariska spel .

Stoppa allt fortsatt bistånd till Turkiet.

 

ACSA

Assyrian-Chalden-Syriac Association

Kommentarer
7 svar till “Den turkiska armén skall utbilda sudanesisk arme för att mörda fler civila”
 1. / skriver: 91.129.110.159

  Jag undrar varför skriver du chalden! Enligt svenska språket heter det kaldén men detta åsyftas blandad i bibeln på sumer och babylonien. Och får enorma pr. Vi vet alla att dagens kaldéer kommer från norra delen irak och är assyrier; då de bröt sig från nestorianska kyrkan alltså assyriska kyrkan. Det finns inte ett folk som heter kaldéer eller syrianer ’ som är den förvanskade, formen assyrier’ detta för att stämpla en kyrka en etnicitet då, alla vet att vi är assyrier. För er som inte vet så betyder det astronom och stjärntydare alltså något hednisk

  • Syrian skriver: 83.251.88.180

   Hur kan du skriva att det inte finns något folk som heter syrianer, 1) när det faktiskt gör det, 2) du skriver att det är en förvanskad form av assyrier. Ja, men denna förvanskning är våra fäder skyldiga till när de droppade A:et. För mig är det obegripligt hur man som assyrier kan förneka det syrianska namnet, när detta namn är en historisk länk till vårt äldre historiska assyriska namn. Motarbeta istället de mörka strukturerna bland vårt folk och inte våra namn.

   • / skriver: 83.182.121.0

    På svenska språket eXisterar bara assyrier! Men på turkiska, kurdiska och arabiska betyder siriän, süryan assyrier. På engelska betyder syrian en som kommer från syrien. Suroyo är översättning till assyr då, namnet härstammar från Ashur.

   • taoro skriver: 90.224.252.34

    Detta måste vara det dummaste inlägget i historien.

    • / skriver: 176.71.96.34

     Till Norsborg Syrianen:

     Kan du själv lägga upp en redogörelse, hur det ska vara!)
     Jag kanske lär mig av dig.

 2. samuel Maraoge skriver: 213.64.219.250

  Shlomo ahe suryoye!

  Jag tycker det är beundransvärt av er att kritisera och lyfta upp Turkiets politiska ambitioner. Visst stämmer det att Turkiet har mer gemensamt med den muslimska världen än den har med det västerländska samhället. Skulle vara intressant om någon kan fördjupa sig i ämnet för att lägga fram fakta. Ett relevant perspektiv på eventuell artikel är varför har Turkiet ambitioner att bli medlem i den europeiska (demokratiska) unionen när landet samtidigt alltmera islamiseras inifrån. Varför hungrar Turkiska islamister efter demokrati?

Skriv en kommentar

Kategori

Arkiv