Assyrier/syrianer mötte Erdogan i Stockholm

Kommentarer
2 svar till “Assyrier/syrianer mötte Erdogan i Stockholm”
 1. M. Arsan skriver: 192.200.157.223

  Tihe li tahrazto d Qolo Hiro.

  A mele du Ozcan Kaldoyo u du Yakub Rohyo darmonone lu Hamaydhan.

  Analyse min basimo u shariro kobitu.

  U Hamo Othuroyo-Suryoyo kitle shubhoro rabo ebayghu!

  Shlome sagiye

  Matay Arsan

 2. taoro skriver: 178.174.149.23

  Det finns ingen som helst ursäkt för att man gav bort en AFF tröja med erdogans namn på har man inte den mentala kapaciteten och det politiska kunnandet att kunna räkna ut konsekvenserna av ett sådant handlande så har man ingenting i dessa sammanhang att göra då är det bättre att man lät ut dans eller någon liknande föreningsverksamhet som är i nivå med ens egen kapacitet. Skäms över Assyriska riksförbundet och dess representanter fy fan säger jag, ni är värre än biskop en från Istanbul han är ju iallafall medveten om vem han tjänar men vem tjänar ni? kanske är det så att ni har samma herre???

Skriv en kommentar

Kategori

Arkiv