Kritiken mot ADOs ställning i Syrienfrågan

Adnan Challma Kulhan är moderator till Facebookgruppen Platform Turabdin som har flera gånger kritiserat ADOs roll i Syriska oppositionen. I en sann Qolo Hiro anda bjöd vi in Adnan Challma Kulhan för att framföra sin kritik i studion och motivera det. Med i programmet finns även Sait Yildiz från ADO som motdebattör.

Kommentarer
5 svar till “Kritiken mot ADOs ställning i Syrienfrågan”
 1. Daniel skriver: 192.44.242.18

  Detta programavsnitt var sannerligen en besvikelse med anledning av att den inte håller en professionell nivå. Programledaren (kaldoyo) är stundtals partiskt med Yildiz. För att hålla en professionell nivå SKALL en programledare vara opartiskt. Avseende Yildiz förefaller det hela syfta till att förödmjuka Challma. Jag följer vanligtvis programmen men denna måste jag olyckligtvis uppge att den pendlar destruktivt åt åtskilliga riktningar.

  Håll er till sakfrågorna istället och prata inte i munnen på varandra.

  Bättring tack!

 2. Denho skriver: 92.244.6.42

  Det är tragiskt att titta på detta program. Detta ur flera aspekter, men det mest tragiska och allvarliga är att samtliga programdeltagare, Adnan, Sait och Özcan, verkar smöra för ”kurderna”. Likt en svart slav som ser upp till sin Massa (herre och ägare) söker dessa tre överträffa varandra i att briljera om sina kontakter med ”kurderna”. Det är en inbördes tävling om vem som har suttit mest med ”kurder” och vem som har fått höra mest av ”kurder”. Kort så är det ”kurder” hit och ”kurder” dit. Jag satte igång för att försöka räkna hur många gånger A, S och Ö upprepade ordet ”kurd”. Tro mig så orkade jag inte efter att jag passerade 100 gånger.

  Detta var ett program som skulle avhandla ADO och våra problem.

  Tyvärr så kommer vi aldrig komma någon vart om vi inte slutar att vara slavar. Vi måste våga och ta steget för att BARA diskutera våra frågor.

  En befogad fråga är varför har inte ADO en väpnad gren och en försvarsstyrka? Hur kan en sådan etableras osv. Kommer, om sådan etableras, folket fortsätta att fly Gzarto? Vad kan vi i Europa göra för att hjälpa ADO att bilda en försvarsstyrka?

  ADO har verkat i ca 60 år utan att bilda ngn plattform för ngn försvar. Främlingarna i Gzarto bildade sitt parti för ca 10 år sedan och har en försvarsstyrka.

  Kan det vara så att ADO med dess representanter är köpta eller förstår de inte att en försvarsstyrka måste etableras.

 3. taoro skriver: 178.174.149.23

  Varför bjuder man in någon för att framföra kritik för att sedan enbart prata själv och inte lyssna på gästen? Varje gång ni bjuder in någon så får Kaldayo kritik för att han inte kan utföra sin roll som programledare, antingen så behöver man inte bjuda in gäster eller så får man hitta en lösning för att inte programledaren skall bli så upphetsad att han inte kan hålla sig ifrån att avbryta gästen.

 4. Oseriöst skriver: 213.115.21.216

  Får jag fråga vad skillnaden mellan ert inslag och detta inslag är: http://www.youtube.com/watch?v=6f0l_DAt7Eo

 5. hazoyo skriver: 83.209.8.98

  Avbryt inte Adnan, låt honom prata till punkt. Som tittare har man inte hunnit förstå honom. Debatten borde modereras bättre och ge honom chans att prata.

Skriv en kommentar

Kategori

Arkiv