Ett tomt demokratiseringspaket av Erdogan

Den så kallade demokratiseringsprocessen fortsätter i Turkiet. Premierminister Tayyip Erdogan kom ut med ett förändringspaket som skulle innebära förbettringar av demokratin i landet. Men paket var som väntat tom på innehåll. Sait Yildiz från ADO, Özcan Kaldoyo och Jacob Rohyo kommenterar paketet.

Kommentarer
5 svar till “Ett tomt demokratiseringspaket av Erdogan”
 1. Tommaso skriver: 81.27.6.12

  När de tackade Erdogan, borde de istället ha sagt – tack för att du lämnar tillbaka en liten bit av
  Mor Gabriel som du har snott !!

  På samma sätt som Erdogan kan avända sig av ”maschara” kan också vi det. Vi är minst lika smarta.

 2. Bethnahrin skriver: 213.114.116.74

  Jag tycker det är väldigt viktigt att det pratas om alla de platser som det är nödvändigt att prata om. Det är väldigt viktigt att all vårt folk engagerar sig i dessa frågor i samarbete med våra organisationer. I dag behöver vi ha fokus på både Irak, Syrien och Turkiet. Här blir det väldigt viktigt att folket har mer kunskaper, insyn och förståelse över hur och vad som sägs och pågår. Ju fler vi är som gör något desto mer kraft och gehör får våra nationella frågor och samtidig är vi beredda att bistå och hjälpa vårt folk i hela Assyrien.

 3. Assyrien skriver: 92.244.6.42

  Ärligt grabbar, ni har fel fokus. Ni pratar om Turkiet när ni borde prata om assyrierna i Nineveh och de problem de står inför pga kurderna.

  Som bekant var det val i norra Irak och ni verkar inte göra ngt program om kurdernas fusk i o m valet. Det är min starka övertygelse att kurderna alltid har varit ett mycket känsligt område för sait yildiz, rohyo och kaldoyo.

  Hur kan vi göra och hjälpa assyrierna att uppnå sin självbestämmande/autonomi. Där har ni ngt folk vill prata om och diskutera.

  • Sait Yildiz skriver: 193.181.20.254

   Shlomo ”Assyrien”

   Om du tittar i ACSAs arkiv kommer du att se många program som handlade om Irak och Norra Irak. varken vi som ADO och vännerna i ACSA backar att kritisera statsmakterna och andra krafter som förtrycker vårt folk. Har du en specifik fråga som du vill att vi tar upp, så är du välkommen att höra av dig till ”QOLO HIRO” redaktionen.

   Med vänliga hälsningar

   Sait Yildiz

 4. Ninveh skriver: 213.114.116.74

  Tavdyotho lafalohe diumtho othurayto. Havxa shuole ghalabe ulsoyene. Kutli ronyo, itha havcha shuole xdi sbutho dmor -Gabriel, ushuolo dipaketa dushayno, hani kulle dmitahtiva umukthoviva cal varke, ducamo dkodarvo korevalle bgave dhudre auv babote. Havxa shuole cam tushtecunye klozum nuklivayna awarkani ldayone/abokate dubeth dino D`HAAG. Dhayri bashuolani, basse havxa tushtecunye cal hase ducamaydan. chasirina kulmedem hulema gmaydina uathraydin Turabdin?

Skriv en kommentar

Kategori

Arkiv